Rutes

Activitat d'orientació

Descripció 
Aquesta és una activitat d'orientació que et permetrà conèixer 12 llocs del patrimoni de Palau-solità i Plegamans, en cadascun dels punts trobaràs un vídeo que presenta el lloc i després llegeix una o diverses pistes sobre aquest lloc. No és necessari entrar al lloc per a respondre les pistes. 

Aquesta activitat aquesta realitzada en Instamaps, una eina pública de geoinformación d'ús obert creada per l'Institut Cartogràfic i Geològic de Catalunya (ICGC).Exemple de ruta
Aquest és un exemple de les rutes que es poden  crear amb Google maps. En aquest cas es una proposta per famílies.


Es proposaran tres rutes alternatives per tema.

Com a primer esborrany, es proposen tres rutes tenint en compte les diverses necessitats i interessos del públic:
• Ruta A - central (para tots): Comprèn 11 edificacions emblemàtiques del patrimoni de Palau-solità i Plegamans, orientada a les escoles, famílies i turistes.
• Ruta B - de l'explorador (per a persones més curioses): Desenvolupa major informació sobre altres 6 edificacions. Orientada a pobladors més interessats a ampliar els seus coneixements, a buscar més fonts d'informació.
• Ruta C- perifèrica (per a excursionistes): S'estén pels voltants del poble, prop de les rutes de senderisme. Per a persones que desitgin caminar i conèixer més de la história del poble.
Aquestes propostes es validaran per persones més expertes.
A manera d'exemple:

copyright © . all rights reserved. designed by Color and Code

grid layout coding by helpblogger.com